Vägbeskrivning till Horisont

Vi har adress till Vårvädersvägen, men vi har en ingång från Västanväg. Ungefär mitt på Västanväg finns ett övergångställe. Där finns ett 8-våningshus med gaveln ut mot vägen. Vi har våra lokaler i bottenplanet, med egen ingång ut mot Västanväg. Det står Horisont på dörren.

Porten till Horisont

Gående/cyklande

Vår lokal ligger så långt till väster man kan komma på Klostergården, och ingången är på det enda 8-våningshus som har en gavel mot Västanväg.

Med buss

Ta linje 7 mot Klostergårdens C. Den går bl a från Centralen och Botulfplatsen. Stig av på hållplats Korpvallen, som ligger på Västanväg. Gå tillbaka ca 100 m norrut längst Västanväg till övergångsstället. När du går över Västanväg där ser du ingången till vår lokal precis till höger i bottenvåningen på 8-våningshuset.

Med färdtjänst/taxi

Vår adress är Vårvädersvägen 4G, men berätta för chauffören att vi har en ingång från Västanväg. Be chauffören hjälpa dig till dörren, eftersom Klostergården är ett stort område att leta i om du skulle bli avsläppt på fel ställe.

Med bil

Om du har GPS, ställ in adressen till Västanväg i Lund. Leta upp en plats att parkera ungefär mitt på Västanväg och leta upp vår ingång i det enda 8- våningshus som har gaveln mot Västanväg.

Våra GPS-koordinater är 55.693019, 13.173431.
Om du inte har GPS, titta på kartan i länken ovan och/eller ladda ner en detaljerad vägbeskrivning via länken nedan.

 

Vägbeskrivning i pdf-format